Jonas Brothers – What a Man Gotta Do

Written by on 12 February 2020

„What a Man Gotta Do“ е насловот на водечкиот сингл од шестиот студиски албум (во најава) на Jonas Brothers. Станува збор за трака која е првото музичко парче на бендот за оваа година, а е објавена е на 17-ти јануари. Денес на Супер радио како SUPERPLАY ја вртиме токму неа: Jonas Brothers – „What a Man Gotta Do“.

SuperPlay се емитува секој ден во: 06:00 / 07:00 / 08:00 / 10:00 / 12:00 / 14:00 / 15:00 / 17:00 / 18:00 / 19:00 и 23:00 часот.


Continue reading

Current track

Title

Artist

Background