Justin Bieber feat. Kehlani – Get Me

Written by on 25 February 2020

„Get Me“ е насловот на промо синглот на Justin Bieber, од новиот студиски албум „Changes“. Објавена е замо една недела пред официјалното пуштање во продажба на неговиот петти студиски албум и на неа соработува со американката Kehlani. Денес на Супер радио како SUPERPLAY ја вртиме токму неа: Justin Bieber feat. Kehlani – „Get Me“.

SuperPlay се емитува секој ден во: 06:00 / 07:00 / 08:00 / 10:00 / 12:00 / 14:00 / 15:00 / 17:00 / 18:00 / 19:00 и 23:00 часот.


Current track

Title

Artist

Background