Kiesza – Love Me with Your Lie

Written by on 23 June 2020

Канаѓанката Kiesza овој август ќе го издаде вториот по ред студиски албум, чиј наслов ќе биде „Crave“. Овој албум доаѓа шест години по издавањето на „Sound of a Woman“ (2014), пред кој има издадено и еден независен албум „Kiesza“ (2008). На новиот албум ќе има девет траки, од кои една е соработка со кандскиот продуцент Shan Vincent de Paul. Оваа недела на Супер радио како ХИТ НА НЕДЕЛАТА вртиме трака која е шести сингл за оваа година за Kiesza: Kiesza – „Love Me with Your Lie“.


Current track

Title

Artist

Background