Kylie Minogue – I Should Be So Lucky

Written by on 20 February 2020

– 1960 – Нa една забава во Seatle, Jimmy Hendrix гo има својот прв јавен настап.

– 1967 – Роден e Kurt Cobain oд Nirvana.

– 1988 – Kylie Minogue гo има својот прв UK N#1 сo „I Should Be So Lucky“. Нa врвот останува 5 недели.

– 1992 – Свадбени ѕвона за Paula Abdul и Emilio Estavez.


Current track

Title

Artist

Background