Lennon Stella feat. Charlie Puth – Summer Feelings

Written by on 23 June 2020

Lennon Ray Louise Stella е полното име и презиме на канадската пејачка и актерка која на музичката сцена е позната како Lennon Stella. Соло кариерата ја започнува во 2018-тата, а претходно била дел од музичкото дуо Lennon & Maisy. На 24-ти април го издаде нејзиниот деби студиски албум („Three. Two. One.“) на кој се сместени 13 траки, а има трака и на албумот „Scoob!“ на кој има соработки од неколку артисти (Charlie Puth, Thomas Rhett, Kane Brown и Ava Max.). Денес на Супер радио како SUPERPLAY ја вртиме нејзината соработка со Charlie Puth: Lennon Stella feat. Charlie Puth – „Summer Feelings“.

SuperPlay се емитува секој ден во: 06:00 / 07:00 / 08:00 / 10:00 / 12:00 / 14:00 / 15:00 / 17:00 / 18:00 / 19:00 и 23:00 часот.


Continue reading

Current track

Title

Artist

Background