Livin R & Zeff feat. Labro – Cross The Line

Written by on 27 February 2020

Living R е еден од најпопуларните грчки диџеи и продуценти кој веќе имал број 1 хитови низ целиот Балкан. Освен како диџеј и продуцент работи и како радиоводител, а неговата радио емисија „Last chance to dance“ се емитува на повеќе од 25 радио станици. На последната трака соработува со продуцентите Zeff и Labro, а е насловена како „Cross The Line“. Токму неа, денес, на Супер радио ја вртиме како SUPERPLAY: Livin R & Zeff feat. Labro – „Cross The Line“.

SuperPlay се емитува секој ден во: 06:00 / 07:00 / 08:00 / 10:00 / 12:00 / 14:00 / 15:00 / 17:00 / 18:00 / 19:00 и 23:00 часот.


Current track

Title

Artist

Background