Madison Beer – Good In Goodbye

Written by on 26 February 2020

Американката Madison Elle Beer или едноставно само Madison Beer го најави деби албумот кој треба да се појави на пазарот во текот на оваа година, а најавата ја направи преку објавување на водечкиот сингл насловен како „Good in Goodbye“. Таа станува позната, се чини, благодарение на соработката со Jax Jones и Martin Solveig за траката „All Day and Night“ од 2018-тата која на почетокот требаше да биде дел од деби албумот, но подоцна е извадена од него. Денес на Супер радио како SUPERPLAY ја вртиме: Madison Beer – „Good In Goodbye“.

SuperPlay се емитува секој ден во: 06:00 / 07:00 / 08:00 / 10:00 / 12:00 / 14:00 / 15:00 / 17:00 / 18:00 / 19:00 и 23:00 часот.


Continue reading

Current track

Title

Artist

Background