Маркетинг

Маркетингот e основа на секој модерен бизнис. Ги разбираме Вашите потреби, знаеме како, не импровизираме…

Искуство, знаење и талент во комбинација со детални истражувања на пазарот. Kреативни решенија и специјални погодности за сите компании кои сакаат соодветно да се презентираат пред јавноста.

Сериозен маркетинг за Вашата компанија…

Дел од нашите промотивни кампањи:

контактирајте не за најдобра понуда:

ТРД Супер радио ДООЕЛ Охрид 97.00 Mhz FM
ул. „Македонски просветители“ б.б. 6000 Охрид
тел: ++38946260078 тел: ++38975453294
www.superradio.com.mk
email: superradio@superradio.com.mk
Facebook Instagram YouTubeCurrent track

Title

Artist

Background