Melanie C – In and Out of Love

Written by on 19 August 2020

Познатата Spice Gils девојка, Melanie C, на 2-ри октомври ќе го објави нејзиниот осми по ред студиски албум, чиј наслов ќе биде „Melanie C“. Албумот официјално беше највен на почетокот на годинава, кога и го издаде првиот сингл од него „Who Am I“, по што следуваше и „Blame It on Me“. Познато е дека албумот ќе има два диска. На првиот ќе има десет траки, од кои една соработка со британската раперка Nadia Rose, а на вториот шест нови песни, од кои три ќе бидат ремикси. Денес на Супер радио како SUPERPLAY го вртиме третиот сингл од овој албум: Melanie C – „In and Out of Love“.

SuperPlay се емитува секој ден во: 06:00 / 07:00 / 08:00 / 10:00 / 12:00 / 14:00 / 15:00 / 17:00 / 18:00 / 19:00 и 23:00 часот.

 


Current track

Title

Artist

Background