MJ Cole & Cedric Gervais & Freya Ridings – Waking Up

Written by on 24 July 2019

Од познатиот британски диџеј, продуцент и ремиксер MJ Cole доаѓа нова соработка со францискиот диџеј Cedric Gervais и британката Freya Ridings
позната по траката „Lost Without You“ од 2017-тата. Насловот на соработката е „Waking Up“, а станува збор за одлична летна трака која совршено се вклопува со плажа и зајдисонце. Денес на Супер радио како SUPERPLAY ја вртиме: MJ Cole & Cedric Gervais & Freya Ridings – „Waking Up“.

SuperPlay се емитува секој ден во: 06:00 / 07:00 / 08:00 / 10:00 / 12:00 / 14:00 / 15:00 / 17:00 / 18:00 / 19:00 и 23:00 часот.


Continue reading

Current track

Title

Artist

Background