Monoir & Junatek – Marrakech

Written by on 4 March 2020

Cristian Nicolae Tarcea е романски мултиинструменталист, кој на музичкaта сцена настапува под името Monoir. Роден е 1993-тата година, а кариерата ја гради од 2005-тата. Неговото последно музичко парче е соработка со Junatek и е насловено како „Marrakech“. Токму неа денес на Супер радио ја вртиме како SUPERPLAY: Monoir & Junatek – „Marrakech“

SuperPlay се емитува секој ден во: 06:00 / 07:00 / 08:00 / 10:00 / 12:00 / 14:00 / 15:00 / 17:00 / 18:00 / 19:00 и 23:00 часот.


Current track

Title

Artist

Background