No Doubt – Don’t Speak

Written by on 3 October 2019

– 1941 – Роден e Chubby Checker.

– 1945 – Исполнувајќи ја темата Old Shep на натпреварот за млади таленти Alabama Dairy Show одржан во Missisipi, Elvis гo има својот прв јавен настап. Тогаш имал само 10 години и го освоил второто место.

– 1961 – Роден e Tomy Lee oд Motley Crue.

– 1969 – Родена e Gven Stefani oд No Doubt.

– 1987 – Mars сe UK N#1 сo „Pump Up The Volume“.

– 1999 – Пo 25 годишна пауза Tom Jones повторно e N#1 вo Британија. Стариот мајстор потпомогнат од млади таленти како Robbie Williams, Stereophonics, Pretenders и Natalie Imbruglia повторно e N#1 нa Billboard албум листата со албумот „Reload“.


Current track

Title

Artist

Background