Piter Gabriel – Sledge Hammer

Written by on 17 September 2019

– 1987 – Апсолутна доминација на Sledge Hammer нa Peter Gabriel нa доделувањето на MTV наградите. Добива награди за најдобар спот, најдобар концерт, најдобри специјални ефекти и најдобар режисер.

– 1991 – Точно на полноќ Guns’N’Roses ги издаваат „Use Your Illusion“ 1 и 2. Верувале или не до 2 часот по полноќ продале половина милион копии.


Continue reading

Current track

Title

Artist

Background