R3HAB – All Comes Back To You

Written by on 3 March 2020

Fadil El Ghoul е полното име и презиме на холандско-мароканскиот диџеј, ремиксер и продуцент, кој на музичката сцена е познат како R3HAB. Пред две години беше рангиран на 12-тата позиција на листата на диџеи според DJ Mag, а зад себе има два студиски албуми, „Trouble“ и „The Wave“. Денес на Супер радио како SUPERPLAY вртиме трака издадена на крајот од минатата година: R3HAB – „All Comes Back To You“.

SuperPlay се емитува секој ден во: 06:00 / 07:00 / 08:00 / 10:00 / 12:00 / 14:00 / 15:00 / 17:00 / 18:00 / 19:00 и 23:00 часот.


Current track

Title

Artist

Background