R3HAB x A Touch Of Class – All Around The World (La La La)

Written by on 21 February 2020

„Around the World (La La La La La)“ е наслов на деби синглот на германската eurodance група ATC (A Touch of Class) издадена 2000-тата, а со која стануваат светски познати и се пласираат меѓу најдобрите 20 на најважните топ листи во светот. Оваа трака добива нова верзија и тоа благодарение на познатиот холанско-марокански диџеј R3HAB. Денес на Супер радио како SUPERPLAY ја вртиме токму неа: R3HAB x A Touch Of Class – „All Around The World“.

SuperPlay се емитува секој ден во: 06:00 / 07:00 / 08:00 / 10:00 / 12:00 / 14:00 / 15:00 / 17:00 / 18:00 / 19:00 и 23:00 часот.


Current track

Title

Artist

Background