Randy Crawford – What a difference a day makes

Written by on 18 February 2020

– 1933 – Родена e Yoko Ono.

– 1947 – Роден e членот нa Styx, Denis De Young.

– 1952 – Родена e Randy Veronica Crawford

– 1954 – Роден e John Travolta.

– 1956 – 2 недели N#1 имаат The Platters сo “The Great Pretender“.

– 1965 – Како Andre Young e роден Dr.Dre.

– 1968 – Syd Berret oд Pink Floyd оди вo прихијатриска болница по што неговото место во групата го зазема David Gilmour.

– 1987 – Bon Jovi има уште еден број 1 хит вo кариерата сo “Living On A Prayer“.


Current track

Title

Artist

Background