Robin Schulz feat. Alida – In Your Eyes

Written by on 14 February 2020

„In Your Eyes“ е насловот на новата трака на германскиот диџеј Robin Schulz, на која соработува со младата и талентирана Alida, која ги позајмува вокалите за неа. Траката претставува трето продолжение на серијата песни кои ги издаде Schulz, а насловени како „All This Love“ и „Rather Be Alone“. Токму неа на ден пред викенд на Супер радио ја вртиме како SUPERPLAY: Robin Schulz feat. Alida – „In Your Eyes“.

SuperPlay се емитува секој ден во: 06:00 / 07:00 / 08:00 / 10:00 / 12:00 / 14:00 / 15:00 / 17:00 / 18:00 / 19:00 и 23:00 часот.


Current track

Title

Artist

Background