Sam Feldt & Sigma ft. Gia Koka – 2 Hearts

Written by on 13 February 2020

Sammy Renders е полното име и презиме на холандскиот диџеј и продуцент Sam Feldt, за кој музичките критичари ќе речат дека е „модерен суперстар на house музиката“. Зад себе има еден студиски албум (2017) и две екстендетплејки, а првата трака која ја издава оваа година е насловена како „2 Hearts“. Станува збор за соработка со британското дуо Sigma и романската пејачка Gia Koka и токму неа денес на Супер радио ќе ја слушаме како SUPERPLAY: Sam Feldt & Sigma ft. Gia Koka – „2 Hearts“.

SuperPlay се емитува секој ден во: 06:00 / 07:00 / 08:00 / 10:00 / 12:00 / 14:00 / 15:00 / 17:00 / 18:00 / 19:00 и 23:00 часот.


Current track

Title

Artist

Background