Sam Smith & Demi Lovato – I’m Ready

Written by on 5 May 2020

Неверојатниот Sam Smith има нова песна, на која овој пат соработува со Demi Lovato, за која ќе рече дека „пораснал“ слушајќи ја и восхитувајќи се на нејзиниот вокал. Песната е мешавина од pop и disco, се вика „I’m Ready“ и е официјално објавена на 16-ти април. Оваа недела на Супер радио како ХИТ НА НЕДЕЛАТА ја слушаме: Sam Smith & Demi Lovato – „I’m Ready“.

 


Continue reading

Current track

Title

Artist

Background