Sam Smith – I Feel Love

Written by on 5 December 2019

„I Feel Love“ е песна на американската пејачка Donna Summer издадена далечната 1977-ма година, како дел од нејзиниот петти студиски албум „I Remember Yesterday“. За многу кратко време станува глобален хит и важи за една од „највлијателните траки на музиката сцена“. На 1-ви ноември одличниот Sam Smith објави верзија на оваа тема најавувајќи ја како „највисоката песна“ која некогаш ја исепал. Денес на Супер радио како SUPERPLAY ја вртиме токму неа: Sam Smith – „I Feel Love“.

SuperPlay се емитува секој ден во: 06:00 / 07:00 / 08:00 / 10:00 / 12:00 / 14:00 / 15:00 / 17:00 / 18:00 / 19:00 и 23:00 часот.


Current track

Title

Artist

Background