Selena Gomez – Rare

Written by on 24 February 2020

На 10 јануари американката Selena Gomez го објави третиот студиски албум, насловен како „Rare“. Албумот е во pop и dance стил, со мешавина на R&B, латино и електронска музика. Како трет сингл од овој албум, на денот кога и е издаден, објавена е насловната нумера која го носи истиот наслов – „Rare“. Денес на Супер радио како SUPERPLAY ја вртиме токму неа: Selena Gomez – „Rare“.

SuperPlay се емитува секој ден во: 06:00 / 07:00 / 08:00 / 10:00 / 12:00 / 14:00 / 15:00 / 17:00 / 18:00 / 19:00 и 23:00 часот.


Current track

Title

Artist

Background