60 среќни минути со „Тамаро“

Scheduled on

Понеделник 15:00 16:00
Вторник 15:00 16:00
Среда 15:00 16:00
Четврток 15:00 16:00
Петок 15:00 16:00

Најдобрите соработуваат со најуспешните – „60 Среќни Минути со Тамаро“ на Супер радио!
Водечките охридски маркети и број 1 медиумот во регионот,
секој работен ден од 15:00 до 16:00 часот на 97.00 Mhz и live @ www.superradio.com.mk


Read more

Current track

Title

Artist

Background