Steve Aoki – Love You More feat. Lay Zhang & will.i.am

Written by on 4 May 2020

Како што полека „завршува“ приказната со корона вирусот, она на што сите ни е потребно е малку повеќе љубов. Токму на оваа тема се собираат Lay Zhang и will.i.am за новата трака на одличниот Steve Aoki. Станува збор за динамична песна на која одлично се лепи вокалот на K-pop ѕвездата Lay Zhang (кој е дел од групата EXO), помешана со стилот по кој веќе е препознатлнив will.i.am. Денес на Супер радио како SUPERPLAY ја вртиме токму неа: Steve Aoki – Love You More feat. Lay Zhang & will.i.am.

SuperPlay се емитува секој ден во: 06:00 / 07:00 / 08:00 / 10:00 / 12:00 / 14:00 / 15:00 / 17:00 / 18:00 / 19:00 и 23:00 часот.


Current track

Title

Artist

Background