The Aces – Kelly

Written by on 25 June 2020

The Aces е американски алтернативен поп бенд. Формирани со во 2016-тата, како The Blue Aces, кога и го издаваат првиот сингл „Stuck“ со кој се искачуваат на 38-мата позиција на листата на најпродавани синглови во САД. Зад себе имаат еден студиски албум издаден 2018-тата („When My Heart Felt Volcanic“), а вториот албум најавено е дека на пазарот ќе биде достапен по 17-ти јули и ќе се вика „Under My Influence“. Токму од овој албум денес на Супер радио како SUPERPLAY го вртиме нивниот четвртиот сингл: The Aces – „Kelly“.

SuperPlay се емитува секој ден во: 06:00 / 07:00 / 08:00 / 10:00 / 12:00 / 14:00 / 15:00 / 17:00 / 18:00 / 19:00 и 23:00 часот.


Current track

Title

Artist

Background