The Aces – Kelly

Written by on 16 June 2020

The Aces е американски алтернативен поп бенд формиран во 2016-тата, а својата популарност ја добива уште со првиот сингл („Stuck“). Со него бендот стигнува на 38-мата позиција на официјаланта листа на алтернативни синглови во САД, следната 2017-тата година. На 12-ти јуни ќе го издадат вториот студиски албум чиј наслов ќе биде „Under My Influence“, а официјално го најавија уште на почетокот на оваа година која го издадоа синглот „Daydream“. По оваа песна објавија уште три синглови: „Lost Angeles“, „My Phone is Trying to Kill Me“ и „Kelly“. Нивниот последен сингл (за сега) оваа недела ќе го вртиме како ХИТ НА НЕДЕЛАТА на Супер радио: The Aces – „Kelly“.


Current track

Title

Artist

Background