Walk off the Earth Ft. Stevie T – Lonely

Written by on 10 February 2020

Walk off the Earth е кандаски indie pop бенд познат по издавање видеа на кавери од познати песни, на кои користат специфични инструменти како што се укулеле и теремин. Зад себе веќе имаат седум студиски албуми и осум екстендет плејки. Првата трака која ја издаваат оваа година е насловена како „Lonely“ и всушност е кавер на соработката меѓу Jonas Broders и Diplo. Токму неа денес, на првиот работен ден од оваа недела, на Супер радио ја слушаме како SUPERPLAY: Walk off the Earth Ft. Stevie T – „Lonely“.

SuperPlay се емитува секој ден во: 06:00 / 07:00 / 08:00 / 10:00 / 12:00 / 14:00 / 15:00 / 17:00 / 18:00 / 19:00 и 23:00 часот.

 


Current track

Title

Artist

Background