0

Од денеска на Google Play Store е достапна апликацијата за слушање во живо на Супер радио

Охрид, 2. декември 2021 (Super Radio) – Од денеска на Google Play Store е достапна апликацијата за слушање во живо на охридското Супер радио. На многу едноставен начин и со користење на минимални интернет ресурси и меморија на телефоните, програмата на Супер радио сега е достапна за сите Android корисници ширум светот. – Ова е […]

0

29 години Супер радио

Охрид, 7. ноември 2021 – Супер радио еден од најстарите приватни електронски медиуми во Република Македонија, денес го прославува 29-тиот роденден. Приказната започна во ноември 1992 година, веднаш по осамостојувањето на Република Македонија. Со неа растеше и се развиваше, со неа ги помина сите детски болести, со неа стигна до 29. година од постоењето. Медиумот […]

0

Анкета на АВМУ за третиот квартал на 2021: Супер радио останува убедливо број 1 медиум во регионот

Охрид, 15. октомври 2021 – Со просечен дневен досег од 6,3% и неделен од 17,2% (во пораст од 1,6%), Супер радио и во третиот квартал на 2021 година останува водечки медиум во својот регион и еден од најпопуларните во Република Македонија. Податоците се објавени во официјалната анкета за досегот на радиостаниците и уделот на сателитските, регионалните и […]

UK TOP 40

 • Chart track

  1

  4

  EASY ON ME

  ADELE

 • Chart track

  2

  1

  ABCDEFU

  GAYLE

 • Chart track

  3

  2

  ALL I WANT FOR CHRISTMAS IS YOU

  MARIAH CAREY

 • Chart track

  4

  1

  LAST CHRISTMAS

  WHAM

 • Chart track

  5

  1

  I DRINK WINE

  ADELE

Full tracklist

Billboard Hot 100

 • Chart track

  1

  2

  Easy On Me

  Adele

 • Chart track

  2

  2

  Stay

  The Kid LAROI & Justin Bieber

 • Chart track

  3

  2

  All I Want For Christmas Is You

  Mariah Carey

 • Chart track

  4

  0

  Rockin' Around The Christmas Tree

  Brenda Lee

 • Chart track

  5

  0

  Jingle Bell Rock

  Bobby Helms

Full tracklist

ТРД Супер радио ДООЕЛ Охрид 97.00 Mhz FM
ул. „Македонски просветители“ б.б. 6000 Охрид
Tел: ++389 46 260 – 078
www.superradio.com.mk
Email: superradio@superradio.com.mk

Current track

Title

Artist