Мак Топ 10

МакТоп 10 – 14.04.2016

01. Марко Логаут – Лето во пролет
02. Ана Симоноска – Сега летам
03. SheXpeare Band – Признавам (Regie Rules Rmx)
04. Темпера – Тивка река
05. Игор Митровиќ – Не одиси
06. Калиопи – Дона
07. Наде Талевска – Колку може да боли љубовта
08. Мите Пауноски – Како да ти кажам збогум
09. Нокаут – Радувај се со мене
10. ДНК – Само таа знае како