Жанко З’Ш

zanko

Жанко ЗШ Голабоски – „Охриде не бери гајле“

Жанко со мали прекини е во Супер радио уште од самите почетоци. Од „Комши пази музика“, „Продолжен кабел“ и уште многу други култни радио емисии во охридскиот етер. Веќе полни девет години слушателите на 97.00 Mhz го слушаат неговиот најнов проект „Охриде не бери гајле“, отворена програма која се емитува секој работен ден во терминот од 08:00 до 12:00 часот.Super Radio Ohrid

Current track
TITLE
ARTIST

Background