DJ Jeddy

jeddy

DJ Jeddy – „Addictive vibes“

Eмисијата на Dj Jeddy „Addictive vibes“ е еден од поновите проекти кои се емитуваат на програмата на Супер радио. Во неговите одбрани денс хитови можете да уживате секој петок во терминот од 20:00 до 21:00 часот. Jeddy можете да го слушате и на голем дел од подиумите во Охрид и целата држава.Super Radio Ohrid

Current track
TITLE
ARTIST

Background