DJ Yoff

yoff

DJ Yoff – „Strings of life“

Јован или Dj Yoff стои зад проектот наречен „Strings of life“, кој се емитува на програмата на Супер радио секој вторник во терминот од 20:00 до 21:00 часот. Одличниот музички избор на Dj Yoff можете да го слушате, покрај на Супер радио и во голем број кафе барови и дискотеки во Охрид и целата држава.Super Radio Ohrid

Current track
TITLE
ARTIST

Background