Маја

Maja

Маја Мојсова – МакТоп 10 и Super Radio Clubbing

Маја е девојката чиј потпис носат голем дел од радио проектите кои се емитуваат на Супер радио. Таа е уредник на МакТоп 10 листата и Super Radio Clubbing. Нејзиниот глас е препознатлив за Супер радио преку многу џинглови и радио спотови.